MOOIE PRESTATIES VAN ONZE LEDEN IN FEBRUARI

Ermelo

Zaterdag 4 februari jl. vond er een dressuurwedstrijd op eigen terrein van de rijvereniging plaats. Er reden diverse leden mee, bij zowel de paarden als de pony’s, in de klasse’s B tot en met ZZL.

Rianne van Dulst startte met haar paard Lennox in het ZZL en werd 1e e met 269 punten. In het Z1 werd Anniek van Dulst 1e met haar paard My First Choice-Dutopia met maar liefst 241,5 punten en behaalde Michelle van Zundert met haar paard Replay 2 keer een 2e prijs met 222 en 219,9 punten.

Britt Ebbink reed met Chase Lightning 2 proeven in het M2 en werd hiermee twee keer 1e met 187,5 en 194 punten. Lois te Lintelo en haar paard Enchanted startten in het L1 en werden twee keer 2e met 186,5 en 194 punten. Fiene van Loon reed deze wedstrijd 2 winstpunten in het L2 met haar pony Magic’s Wicked Queen.

Garderen

Noor Wijnberg nam deel aan de Bixie dag in Garderen, zaterdag 18 februari jl. Ze reed met haar pony Dorus twee proeven in de klasse B1 wat haar 112 en 117 punten opleverde.

Noor Wijnberg met Dorus

Ermelo

De Nederlandse Kampioenschappen dressuur voor de paarden werd op vrijdag 24 februari jl. gereden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Vanuit Het Veluws Ros had Marieke Kouwenhoven zich met haar paard Madona in de klasse B weten te selecteren en mocht zij de rijvereniging vertegenwoordigen. Er werd een mooie proef getoond, welke beoordeeld werd door drie jury’s. Marieke kreeg van hen 200, 200 en 210 punten, waarmee de derde jury haar maar liefst een 2e plek toebedeelde. Over all resulteerde het in de 11e plaats in het eindklassement, met een eindscore van 67,722%.

Voorthuizen, Genemuiden, Vorden en ‘t Harde

Ook zaterdag 25 februari jl. werd er door diverse leden gestart. Bij de pony’s kwamen Suse Kuiphof en Noor Wijnberg uit voor de vereniging. Suse reed in Voorthuizen twee proeven in het L2 met haar pony Carn Hill Girl, waarmee ze voor een van de twee proeven een winstpunt behaalde met 184 punten. Noor startte 2 keer Bixie klasse B1 in Genemuiden met haar pony Dorus. Ze werd daar maar liefst twee keer 1e met 116 en 115 punten.

Bij de paarden verschenen Barbara Modderman en Lois te Lintelo aan de start in Vorden en in ’T Harde, beiden in de klasse L1. Barbara en haar paard Nadal behaalde in Vorden 214 punten wat hen een mooie 1e prijs opleverde. Lois startte 2 keer met haar paard Enchanted en werd twee keer eerste met 183,5 en 189,5 punten. 

Loïs te Lintelo en Enchanted