HEIDI BERGER RESERVEKAMPIOEN MENNEN

Kootwijkerbroek

Zaterdag 18 maart jl. vond het district kampioenschap mennendressuur Men district Oost plaats in  Kootwijkerbroek. Vanuit het Veluws Ros hadden maar liefst drie leden zich hiervoor weten te selecteren. Heidi Berger-ten Hove (foto) en Jordy van Middendorp reden met hun paarden Nero en Hildehoeve’s Hunk in de klasse B en Koen Wilhelm kwam met zijn paard Mariska uit in de klasse M. 

Heidi en Nero waren op dreef en reden een zeer goede proef. Deze werd door de twee jury’s beloond met 198 en 196 punten. Hiermee behaalde ze een tweede plek in het totaal klassement van de klasse B en werd ze reservekampioen! Koen en Jordy vielen beiden helaas buiten het prijzen klassement.

Heidi Berger en Nero

Ermelo

Op de vereniging werd er zaterdag 18 maart jl. een dressuurwedstrijd op eigen terrein gereden. Er reden diverse leden mee, bij zowel de paarden als de pony’s, in de klasse B tot en met Z2.

In het Z1 reed Michelle van Zundert met haar paard Replay twee proeven. Zij behaalde voor één proef 220,5 punt, wat haar een 1e plaats opleverde. Lois te Lintelo en haar paard Enchanted startten in het L1. Ook zij reed twee proeven wat resulteerde in 184 en 182 punten, beiden goed voor een winstpunt. Chloë Rademaker reed met haar paard Colleen vdv Z voor het eerst mee in de klasse B. Zij kreeg van de jury 183 punten, wat haar een winstpunt opleverde.