NA DRIE JAAR WEER RINGRIJDERIJ IN 2023

Het bestuur van PSV Het Veluws Ros en de organisatiecommissie van De Ringrijderij Ermelo zijn heel blij dat na een pauze van drie jaar onze mooie traditie op zaterdag 1 juli aanstaande weer voortgezet kan worden: de Ringrijderij Ermelo 2023.

De traditionele Ringrijderij van Ermelo vindt dit jaar alweer voor de 36e keer plaats in het centrum van Ermelo. Vanaf 17.00 uur zullen de menners en hun paarden of pony’s zich verzamelen bij onze vereniging PSV Het Veluws Ros aan de Fazantlaan 8 te Ermelo. Rond 18.30 uur vertrekt de stoet via een vastgelegde route naar het dorp, alwaar het werkelijke ringsteken zal plaatsvinden.

Hier zal een jury de menners en ringstekers beoordelen op verschillende aspecten, uiteraard op het aantal gestoken ringen, maar ook bijvoorbeeld op het meest authentieke geheel. De ‘Gijs de Bruin’-wisselbokaal is voor de combinatie met de meest gestoken ringen.

Het ringsteken in het dorp duurt van ongeveer 19.00 tot 20.30 uur. 

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze ringrijderij, dan kunt u een mail sturen naar: ringrijderij@veluwsros.nl of contact opnemen met Anja Spring in ‘t Veld 06-21934882. Als u wilt deelnemen aan de ringrijderij kunt u onderstaand inschrijfformulier volledig invullen en mailen aan ringrijderij@veluwsros.nl. Opsturen kan ook: PSV Het Veluws Ros, Fazantlaan 8, 3852 AM Ermelo of een foto van het ingevulde formulier per whats app naar: 06-21934882.

De voorwaarden waarnaar wordt verwezen in het inschrijfformulier zijn hieronder te downloaden.