ANNIEK VAN DULST 4e OP NK ERMELO BIJ DE JUNIOREN

Ermelo

Afgelopen weekend vonden de Nederlandse kampioenschappen voor o.a. de junioren plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Anniek van Dulst (foto), reed met haar paard Kadanz mee bij de junioren, en hoe! Ze startte in twee onderdelen, namelijk de landenproef en een kür op muziek, welke beide mee telden in het eindklassement. Met de landenproef behaalde zij een 7e plaats, met een totaal van 69,141%. De kür op muziek leverde haar maar liefst een 2e plaats op, met een score van 73,283%!

Hieronder een korte impressie en uitspaken van Anniek zelf, over de twee door haar gereden onderdelen: “Wat heeft Kadanz het fantastisch gedaan! Tijdens de kür kon ik de lach op mijn gezicht bijna niet verbergen want wat deed mijn paard het goed!”

Het gemiddelde van deze 2 onderdelen resulteerde in een welverdiende 4e plaats in het eindklassement. Een echte topprestatie van dit prachtige duo! Zoals Anniek zelf zegt: “Stay positive, work hard, and enjoy the journey!”

Ermelo/ Putten/ Hierden

Op het Veluws Ros werd zaterdag 20 mei jl. weer een dressuurwedstrijd gereden.

In de klasse BB en B reden Floor den Boer en Daniëlle van Polen mee. Floor reed in de BB-impuls met Nadal. Ze reed een mooie proef wat voor haar resulteerde in een 1e plaats met 205,5 punt. Daniëlle startte voor de eerste keer in de B dressuur met Nero en zij behaalde 2 winstpunten met 192,5 en 194 punt(en).

In de klasse M dressuur reed Savanna Leenders met Gigs Again mee in het M1 en Britt Ebbink met Chase Lightning in het M2. Beiden reden een goede proef en scoorden allebei een winstpunt met resp. 186,5 en 187 punt(en).

Michelle van Zundert startte met haar paard Replay twee proeven in het Z1. Zij reed 218 en 217,5 punt(en), wat haar in totaal 2 winstpunten opleverde.

De ponyruiters kwamen in Putten en Hierden uit voor de vereniging. Suse Kuiphof reed in Putten een selectiewedstrijd in het L2 met haar pony Carn Hill Girl. De score betrof 190,5 punt, waarmee ze een winstpunt en een 4e plaats in het klassement verdiende. In Hierden verscheen Noor Wijnberg met haar pony Dorus aan de start van een oefendressuur wedstrijd in de categorie B dressuur. Ze reed twee mooie proeven wat haar een 1e en 3 e prijs opleverde met 194,5 en 196 punt(en).