Floor den Boer wint 5e prijs bij ‘Lunters Vrouwtje’

Lunteren

Floor den Boer nam met haar Bartje in Lunteren deel aan de competitie ‘Lunters Vrouwtje’ op zaterdag 18 november. Ze reed 2 hele mooie proeven. Voor haar eerste proef behaalde ze 202,5 punt en de 2e 198 punten. Samen goed voor een totaal van maar liefst 4 winstpunten, plus een plek in de felbegeerde finale. Tijdens de finale zetten ze samen ook weer een goede proef neer en wonnen ze daarmee met een score van 66,250% een 5e plaats in het eindklassement (foto).

Voorthuizen

De eerste selectiewedstrijden, voor zowel de paarden als voor de pony’s, van het indoorseizoen 2023- 2024 zijn weer van start gegaan. Vanuit het Veluws Ros verschenen er een groot aantal leden aan de start waarvan een aantal mooie prestaties en prijzen hebben behaald!

Bij de paarden won Rianne van Dulst met My First Choice Dutopia een eerste plaats met 228 punten in de klasse Z1. Sanny de With reed deze dag voor de eerste keer een M1 proef met Magic Mike V.S. Ze behaalde met een score van 203 punten, maar liefst 2 winstpunten plus een eerste plaats. Barbara Modderman verscheen met maar liefst 2 paarden aan de start. Ze reed in de klasse L2 met Nadal en in de klasse L1 met Ocean DOB en eindigde op een respectievelijk 4e plaats met 204 punten en een 2e plaats met 192 punten.

De klasse B was met 4 ruiters van Het Veluws Ros de meest vertegenwoordigde klasse. Marijke de Boer werd met Mack Royalty eerste met 206 punten en Floor den Boer eindigde op een mooie 2e plaats met 204,5 punt.

Er kon door de ruiters ook nog een 2e proefgereden worden. Daniëlle van Dijkhuizen behaalde samen met Nero hier een 2e plaats met 199 punten en Marijke de Boer met Mack Royalty werd 3e met 195,5 punt.

Noor Wijnberg kwam voor de vereniging uit bij de pony’s met haar pony Dorus (foto). Zij reed een goede proef wat haar een 2e plaats opleverde in het eindklassement met 199 punten. Voor haar 2e proef behaalde ze 192 punten wat haar een gedeelde 1e plek opleverde.

Noor en Dorus

Floor en Bartje tijdens het ‘Lunters Vrouwtje’

Noor en Dorus