BARBARA MODDERMAN KRINGKAMPIOEN WEST-VELUWE

Gisteren werd de laatste dressuurselectiewedstrijd gereden voor de kring West-Veluwe op onze mooie locatie aan de Fazantlaan. En niet zonder succes voor onze leden!

In de klasse L1 won Barbara Modderman met haar paard Nobody is perfect but me (‘Nadal’) de 1e prijs. Omdat Barbara in Putten ook de tweede selectiewedstrijd ruim gewonnen heeft, won zij met deze prestatie de titel Kringkampioen West-Veluwe. Met dit mooie resultaat heeft Barbara zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen op 21 januari a.s. in Dronten.

Ook andere leden van het Veluws Ros presteerden goed. Marieke Kouwenhoven won tijdens deze 3e selectiewedstrijd de 2e prijs in de klasse B met Madona, na haar overwinning in Putten was dit helaas net niet voldoende om kringkampioen te worden, maar eindigde zij op een mooie 2e plaats overall. Ook Marieke heeft zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen op 21 januari a.s.
Verder plaatste Anniek van Dulst zich met twee paarden voor de Gelderse kampioenschappen. Met My First Choice-Dutopia won zij een overall 2e prijs in de klasse M1 en ook met Lennox won zij over de drie selectiewedstrijden een nette 2e prijs.