ANNIEK VAN DULST SPORTTALENT 2019

Op vrijdag 7 februari 2020 is in de Dialoog in Ermelo tijdens het Ermelose Sportgala 2020 de Prijs ‘Sporttalent van Ermelo 2019’ uitgereikt aan onze eigen Anniek van Dulst!

Dankzij haar mooie resultaten van het afgelopen jaar mocht zij deze mooie prijs in ontvangst nemen.

Met Isala’s Arielle werd Anniek in 2019 Gelders Kampioen. Vanaf januari 2019 rijdt Anniek in het talentenplan van de KNHS en krijgt ze extra training van Adelinde Cornelissen uit Nijkerk.

Om deel te kunnen nemen aan het EK moest Anniek in 2019 een aantal verplichte wedstrijden rijden, waaronder een wedstrijd in Frankrijk en het NK in Zeeland. Door haar goede prestaties tijdens deze wedstrijden is Anniek geselecteerd om mee te doen aan het EK in San Giovanni, Italie in juli 2019. Daar verscheen Anniek individueel en met haar teamgenoten Senna Evers, Lara van Nek en Maura Knipscheer, onder begeleiding van coach Imke Schellekens-Bartels aan de start bij de Childrens rubrieken.  In de landenproef verbeterde Anniek haar persoonlijke record met een score van maar liefst 74,346%. Samen met de resultaten van de andere Nederlandse amazones wonnen Anniek en haar teamgenoten hiermee de Zilveren medaille voor Nederland. Ook individueel won Anniek tijdens het EK twee mooie zesde prijzen.