UITSTEKENDE PRESTATIES LEDEN VELUWS ROS

Op 11 en 12 maart jongstleden vonden de Gelderse Kampioenschappen springen plaats. Melanie Vossebelt vertegenwoordigde onze vereniging op 12 maart in Vragender en werd heel knap 6e.

In de klasse M stuurde Melanie haar paard Givenchy van de Hazelhof knap twee keer foutloos door het parcours, waarna zij de barrage mocht rijden. In de barrage bleef zij ook foutloos en zette een mooie tijd neer. Hiermee eindigde zij uiteindelijk op de 6e plaats. Vanwege deze uitstekende prestatie mag Melanie op 25 maart a.s. meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen springen op het KNHS-centrum in Ermelo. Op vrijdag 24 maart wordt de klasse B verreden, op zaterdag 26 maart de overige klassen. We wensen Melanie heel veel succes op het NK!

De startlijsten en uitslagen zijn terug te vinden op: http://www.indoorkampioenschappen.nl en de wedstrijden zijn live te volgen met een livestream via http://ClipMyHorse.tv

Ook bij het mennen werd door het Veluws Ros goed gepresteerd. Manege Rantrime in Hierden organiseerde op zaterdag 12 maart jongstleden de districtskampioenschappen Dressuur van Mendistrict Oost. In de klasse B enkelspan paarden won Koen Wilhelm met zijn paard Mariska na een keurige proef de 1e prijs en werd daarmee Districtskampioen in de klasse B.
Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie Koen!