Mooie resultaten bij Stientje Bokaal in Hierden

In februari en maart 2024 organiseerde Rijvereniging Rantrime in Hierden voor de 2e keer de ‘Stientje bokaal’. Aan deze zeer goed georganiseerde wedstrijd deed ook een aantal van onze leden mee. Om een finaleplek te kunnen bemachtigen moest men aan beide ‘selectie’-dagen meedoen.

Van het Veluws Ros deed een flink aantal leden mee: Michelle van Zundert, Marieke Kouwenhoven, Barbara Modderman, Marijke de Boer, Daniëlle van Polen en Rianne van Dulst. De prestaties tijdens beide wedstrijden waren erg goed van alle deelnemers. Michelle van Zundert kwam helaas net iets te kort om in de finale te mogen meestrijden en Marijke de Boer kon maar aan één wedstrijd deelnemen, daar werd ook zij niet geselecteerd om deel te nemen in de finale.

De finale was een spannende strijd, waar alle 20 deelnemers flink aan elkaar gewaagd waren. Tot aan de laatste deelnemer bleef het spannend hoe de punten en dus de prijzen verdeeld werden. We zijn enorm trots met de resultaten van onze leden: van de 20 finalisten behaalde Daniëlle van Polen een nette 11 plaats, Marieke van Kouwenhoven won een 8e prijs. De 2e prijs ging mee met Barbara Modderman en Rianne van Dulst mocht een 1e prijs in ontvangst nemen. 

Rianne van Dulst, winnaar Stientjesbokaal paarden (foto Cynthia Vos fotografie)